Külm linn

Külm linn

The Town

2h 5min  |  Märul, Põnevik  |  Kinodes alates: 22.10.2010

Bostonis toimub igal aastal üle 300 pangaröövi. Enamus tegijatest pesitseb ühe ruutmiili suuruses rajoonis nimega Charlestown, kus elab rohkem panga- ja soomusautoröövleid kui kuskil mujal USA-s. Üks neist on Doug MacRay (Ben Affleck), kes oleks võinud omal ajal valida teise tee, kuid temast sai professionaalsete pangaröövlite jõugu juht ja aju. Ainsaks perekonnaks on talle ta kamba liikmed, eriti aga Jem (Jeremy Renner), kes, hoolimata oma vägivaldsusest ja plahvatuslikust temperamendist on Dougile justnagu venna eest.

Kõik muutub päeval, mil jõuk võtab järjekordse röövi käigus kaasa pantvangi, pangas töötava Claire Keesey (Rebecca Hall). Saades teada, et tüdruk elab Charlestownis, muutub Jem närviliseks ja tahab asja lähemalt uurida. Teades, milleks Jem võimeline on, otsib Doug võimaliku tunnistaja ise üles, muutes sellega oma elu keerulisemaks, kui ta eales arvatagi osanuks. Esimesest kohtumisest kasvab välja kirglik suhe ning Doug tahab keerata selja nii sellele linnale kui oma senisele elule. Samal ajal, kui FBI agent Frawley (Jon Hamm) neile üha lähemale jõuab ja Jem tema lojaalsuses kahtlema hakkab, saab Doug aru, et pääsemine pole lihtne. Veelgi enam, see võib seada Claire’i otse tulejoonele.

Oscari-võitja Ben Affleck (“Good Will Hunting,” “Gone Baby Gone”) on lavastajaks kui peaosatäitjaks põnevusfilmis “Külm linn”. See on lugu kurjategijatest ja politseinikest, sõprusest ja reetmisest, armastusest ja lootusest ning soovist põgeneda mineviku eest, mis välistaks igasuguse tuleviku. Teistes osades Rebecca Hall (“Vicky Cristina Barcelona”), Jon Hamm (“Mad Men”), Jeremy Renner (“The Hurt Locker”), Blake Lively (“Gossip Girl”), Titus Welliver (“Gone Baby Gone”), Pete Postlethwaite (“Inception”) ja Oscari-võitja Chris Cooper (“Adaptation”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.