127 tundi

127 tundi

127 Hours

1h 34min  |  Draama, Põnevik, Seiklus  |  Kinodes alates: 28.01.2011

6 OSCARI NOMINENT s.h. parim film, mugandatud stsenaarium, meespeaosa!

3 KULDGLOOBUSE NOMINENT!

Ekraaninäitlejate Gildi auhinna nominent!

Parim meespeaosa - James Franco

3 Independent Spirit auhinna nominent!

Ameerika Filmiprodutsentide Gildi auhinna nominent!

Ameerika Stsenaristide Gildi auhinna nominent!

See on tõestisündinud lugu mägironija Aron Ralstoni (James Franco) ebainimlikest katsumustest päästa end pärast seda, kui langenud kaljurahn jätab ta kättpidi lõksu ühes Utah’ osariigi isoleeritud kanjonis. Oma teekonnal meenutab Ralston sõpru, armastajaid (Clémence Poésy), peret ning kaht matkajat (Amber Tamblyn ja Kate Mara), kellega kohtus enne õnnetust. Viie päeva jooksul võitleb Ralston loodusjõududega ning isiklike deemonitega, püüdes selgusele jõuda, kas temas peitub piisavalt jõudu, et end iga hinna eest vabastada, laskuda alla 20-meetrisest kaljuseinast ning läbida enam kui 10 kilomeetrit, enne kui ta viimaks päästeti.

Dünaamilises vormis jutustatud “127 tundi” on pingeline lugu, mis viib vaatajad seninägematule teekonnale, mis näitab ja tõestab, milleks me oleme suutelised juhul, kui otsustame valida elu. Lavastajaks Oscari-võitja Danny Boyle (“Rentslimiljonär”, “Trainspotting”), stsenaariumi kirjutasid Boyle ja Simon Beaufoy (“Rentslimiljonär”) Aron Ralstoni raamatu “Between a Rock and a Hard Place” alusel. Osades James Franco (“Söö, palveta, armasta”, “Ananassiekspress”), Amber Tamblyn (“Vimm 2”), Kate Mara (“Raudmees 2”), Clémence Poésy (“Palgamõrvarid Brügges”), Kate Burton (“Mäleta mind”) ja Lizzy Caplan (“True Blood”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Danny Boyle
Osatäitjad: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Sean Bott, Koleman Stinger, Treat Williams, John Lawrence, Kate Burton, Bailee Michelle Johnson, Parker Hadley
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.