Kallis sõber

Kallis sõber

Bel Ami

1h 42min  |  Draama  |  Kinodes alates: 30.03.2012

Georges Duroy (Robert Pattison), rikaste talupoegadest kõrtsiomanike poeg on sünnipäraselt ilusa väljanägemisega. Ta meeldib väga naistele ja ta elab Pariisis, unistades ilusast elust kõrgseltskonnas. Aga tal on taskus vaid kolm franki ja palka saab alles kahe päeva pärast. Tal on palav ja soovib õlut... Duroy kolab sihitult mööda Pariisi ja ootab juhust, mis peab ju tekkima? Juhus — see on ennekõike naine, kes teda aitab...

Libe avantürist tõuseb oma sarmi kasutades varsti Pariisi kõrgseltskonda. Tema karjäär sõltub nüüd tema hurmavast välimusest ja võluvatest maneeridest. Georges on raha ja positsiooni nimel valmis kõigeks. Muutudes oma edu orjaks, on mees unustanud, mis on tõeline armastus.

Keelatud kirgedest laetud draama "Kallis sõber" aluseks on üks Guy de Maupassanti tuntuimaid romaane. Osades Robert Pattinson ("Videviku saaga"), Kristin Scott Thomas ("Inglise patsient"), Uma Thurman ("Pulp Fiction"), Christina Ricci ("Sleepy Hollow"), Colm Meaney ("Far and Away", "Layer Cake") jt. Lavastajateks on Declan Donnellan ja Nick Ormerod.


Levitaja: SmartWay Systems OÜ
Lavastaja: Declan Donnellan, Nick Ormerod
Osatäitjad: Robert Pattinson
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid