Seksisemud

Seksisemud

Friends with Benefits

1h 49min  |  Komöödia, Romantika  |  Kinodes alates: 23.09.2011

Dylan (Justin Timberlake) ja Jamie (Mila Kunis) on tööasjus tutvunud noored, kes püüavad hoiduda Hollywoodi romantiliste komöödiate klisheedest ning elada ilma koormavate suheteta. Mis aga saab sõprusest, kui sellele lisada muretu, ilma mingite kohustusteta seks? Elu muutub väga kiiresti väga keeruliseks.

"Seksisemud" on värske romantiline komöödia sõprusest ja seksist ja nende segamisel tekkivast suurest segadusest. Osades Justin Timberlake ("Sotsiaalvõrgustik", "Halb õpetaja"), Mila Kunis ("Must luik"), Jenna Elfman ("Dharma ja Greg"), Richard Jenkins ("Söö, palveta, armasta"), Patricia Clarkson (""), episoodilistes rollides teevad kaasa Emma Stone ("Superbad", "Zombieland") ja Andy Samberg ("Kallis oled, vana"). Lavastas Will Gluck ("Häbimärk").


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Will Gluck
Osatäitjad: Justin Timberlake, Ryan Hansen, Danneel Harris, Danneel Ackles, Mila Kunis, Patricia Clarkson, Zach Cregger, Jenna Elfman, Andre Holland, Jessica Lucas, Bryan Greenberg, Richard Jenkins, Woody Harrelson, Nolan Gould, Andy Samberg, Shaun White
Links: Mila Kunis, Justin Timberlake


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.