Turist

Turist

The Tourist

1h 43min  |  Draama, Märul, Põnevik, Romantika  |  Kinodes alates: 07.01.2011

Frank (Johnny Depp) võttis ette reisi Euroopasse, et ravida murtud südant. Rongis kohtub mees sundimatult flirtiva Elise’iga (Angelina Jolie), kes tundub Frankile erakordse naisena, kellesarnast ta kunagi varem näinud pole. Romantilises Pariisis ja lummavas Veneetsias muutub ootamatult alanud tormiline suhe aga kiiresti eluohtlikuks kassi ja hiire mänguks.

“Turist” on romantiline põnevusfilm täis intriige, romantikat ja ohtusid. Peaosades megastaarid Johnny Depp (“Kariibi mere piraadid”) ja Angelina Jolie (“Agent Salt”). Filmi lavastajaks ja kaasstsenaristiks on Oscari-võitja Florian Henckel von Donnersmarck (“Teiste elud”). Kaasstsenaristideks on veel kaks Oscari-võitjat (!), Christopher McQuarrie (“The Usual Suspects”) ja Julian Fellowes (“Gosford Park”). Teistes osades Paul Bettany (“Da Vinci kood”), Timothy Dalton (“007: luba tappa”), Steven Berkoff (“Beverly Hillsi võmm”), Rufus Sewell (“Rüütli lugu”) jt.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Florian Henckel von Donnersmarck
Osatäitjad: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell, Christian De Sica, Alessio Boni, Bruno Wolkowitch, Mhamed Arezki, Daniele Pecci, Giovanni Guidelli
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid