Nim'i saar

Nim'i saar

Nim's Island

1h 36min  |  Seikluskomöödia  |  Kinodes alates: 27.06.2008

Hakkaja noor tüdruk Nim (Abigail Breslin) elab saarel, kus kõik on võimalik, kujutlusvõime voolab vabalt ning valitsevad seiklused. Nim elab oma teadlasest isaga sel saarel viibides samasugust elu, kui tema lemmik raamatukangelane Alex Rover (Gerard Butler), maailma suurim seikleja. Kui saar ühel päeval ohtu satub, pöördub Nim abisaamiseks just Alexi poole.

Tüdruk aga ei tea, et tegelikult on nende raamatute autoriks Alexandra Rover (Jodie Foster), hirmunud hall hiireke, kes ei tõsta tavaliselt oma korterist jalgagi välja, rääkimata pöörastest seiklustest kuskil kaugetes dzhunglites. Raskes olukorras, ammutades julgust väljamõeldud Alex Roveri vaprusest, peavad need kaks leidma üheskoos vajaliku jõu, et päästa Nim’i saar.

”Nim’i saar” on seikluskomöödia sellest, kuidas igaüks meist võib olla omaenda loo kangelaseks. Osades Abigail Breslin (“Kindlasti… võib-olla”), Jodie Foster (“Üks vapper naine”), Gerard Butler (”300”) jt. Filmi lavastas abielupaar Mark Levin ja Jennifer Flackett (“Little Manhattan”), nende kirjutatud stsenaariumi aluseks on Wendy Orri romaan.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.