Zohan - eriväelasest juuksur

Zohan - eriväelasest juuksur

You Don't Mess with the Zohan

1h 52min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 01.08.2008

Zohan (Adam Sandler) on Iisraeli armee parim eriväelane, kes on tüdinud oma ametist ning tahaks kasutada muid tööriistu peale tulirelvade ja granaatide. Mees lavastab enda surma ning lendab salaja New Yorki, et viia seal ellu oma salajane unistus: hakata juuksuriks!

Juuksuriks, kes pakub oma naisklientidele midagi ka lisaks soengule… Midagi, mis toob daamide näole naeratuse ning tagab selle, et järjekord salongi ukse taga ei kao.

Kuigi Zohan tahab terrorismivastase võitluse igaveseks unustada, ei ole oma senise elu eest siiski võimalik põgeneda. Kui uued ja vanad vaenlased püüavad ta hävitada, avastavad nad lõpuks kõik, et see pole mingi tavaline juuksur!

”Zohan - eriväelasest juuksur” on uusim kassahitt, mille peaosatäitjaks ja kaasstsenaristiks hetke üks populaarsemaid koomikuid maailmas, Adam Sandler (”Kui Chuck abiellub Larryga”). Lisaks talle teevad kaasa Emmanuelle Chriqui (”Entourage”), John Turturro (”Suur Lebowski”), Rob Schneider (”Deuce Bigalow”) jt. Lavastas Dennis Dugan (”Kui Chuck abiellub Larryga”), stsenaariumi kirjutasid Sandler, Robert Smigel (Triumph the Insult Comic Dog) ja Judd Apatow (”Kõht ette”).

NB! Alla 12-aastastele keelatud (K-12)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Ben Stiller, Moran Atias


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid