Õnnetooja Chuck

Õnnetooja Chuck

Good Luck Chuck

1h 36min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 02.11.2007

Charlie Loganil (Dane Cook) lasub juba koolipõlvest alates needus. Nüüdseks edukaks hambaarstiks saanud mees ei ole võimeline leidma tõelist armastust. Veelgi hullem, ühe endise pruudi pulmas saab ta teada, et viimne kui tüdruk, kes temaga maganud on, leidis kohe järgmisel kohtamisel oma elu õnne. Enne kui ta arugi saab, on Chucki kui ”õnnetooja” maine levinud kulutulena ning teda piiravad lugematud õnneotsijad seksikatest võõrastest kuni ta ülekaalulise sekretärini.






Ent seksi täis elu, milles puudub armastus teeb Chuckist üksildasema kui kunagi varem. Kuni ta kohtab Cami (Jessica Alba). Kui nende kahe vahel hakkavad tekkima tõelised tunded, peab Chuck paaniliselt pingutama, et murda oma õnnetoov needus, enne kui tema unistuste tüdruk kellegi teisega õnnelikuks saab!

”Õnnetooja Chuck” on pöörane romantiline komöödia, milles paljude õnn osutub pikapeale ühe õnnetuseks. Osades Dane Cook (”Mr. Brooks”), Jessica Alba (”Sin City”), Dan Fogler (”Elumeeste kool”), Lonny Ross (”30 Rock”) jt. Lavastas Mark Helfrich.

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud tugeva keelekasutuse ja julgete seksistseenide tõttu.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.