Öö kuulub meile

Öö kuulub meile

We Own the Night

1h 57min  |  Põnevusdraama  |  Kinodes alates: 18.01.2008

Bobby Green (Joaquin Phoenix) on keeranud selja oma perekonnale. Juhtides Brooklynis Brighton Beachi linnajaos ööklubi ”El Caribe”, on ta vahetanud perekonnanime, et varjata seost põlise New Yorgi politseinike suguvõsaga. Bobby jaoks on iga õhtu pidu, mida ta jagab nii klubi külastajate kui oma seksika pruudi Amadaga (Eva Mendes).

Ent aastal 1988 kogub narkoäri New Yorgis hoogu. Bobby püüab hoida distantsi vene maffiaga, mille liikmed ajavad oma äriasju tema klubis. Kuni hetkeni, mil venelased võtavad sihikule ta venna Josephi (Mark Wahlberg) ning isa, NYPD politseiülema asetäitja Burt Grusinsky (Robert Duvall). Burt ongi see, kes meenutab Bobbyle, et sõjas peab iga mees valima poole.

”Öö kuulub meile” on haarav põnevusdraama, mille lavastajaks ja stsenaristiks James Gray (”Little Odessa”, ”The Yards”). Osades Joaquin Phoenix (”Nagu noateral”), Mark Wahlberg (”Kahe tule vahel”), Robert Duvall (”Piiritu avarus”), Eva Mendes (”Treeningpäev”), Danny Hoch (”Black Hawk Down”), Oleg Taktarov (”Miami Vice”) jt.

NB! Alla 12-aastastele keelatud (K-12)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.