Mesinädalad kahe naisega

Mesinädalad kahe naisega

Heartbreak Kid, The

1h 55min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 16.11.2007

Oma mesinädalate kolmandal päeval usub Eddie (Ben Stiller), et ta on leidnud viimaks tõelise armastuse. Kahjuks ei ole selleks tema värske abikaasa…

Pärast pikki poissmeheaastaid ning isa (Jerry Stiller) ja parima sõbra (Rob Cordry) õiendamist hakkas Eddie kahtlema, et võibolla on ta naiste suhtes liialt valiv. Kui siis saatus toob ta teele veetleva blondiini Lila (Malin Akerman), teeb mees tollele kiirelt abieluettepaneku, millele järgneb peatselt ka laulatus. Paraku hakkab juba pulmareisi alguses Eddiele tunduma, et liigselt kiirustades sai ta hakkama elu suurima lollusega. See tunne ainult tugevneb, kui ta kohtub juhuslikult sümpaatse Mirandaga (Michelle Monaghan), kes näib olevat just selline tüdruk, keda Eddie alati otsinud on. Mida teha?

”Mesinädalad kahe naisega” on häbitu romantiline komöödia, mille lavastasid Peter ja Bobby Farrelly (”Kõiges on süüdi Mary”). Osades Ben Stiller (”Starsky & Hutch”), Michelle Monaghan (”Võimatu missioon III”), Malin Akerman (”Harold & Kumar”), Jerry Stiller (”Juukselakk”), Ali Hillis (”Kiss Kiss Bang Bang”) jt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.