Tagaotsitav

Tagaotsitav

Wanted

1h 48min  |  Märul  |  Kinodes alates: 27.06.2008

25-aastane Wesley Gibson (James McAvoy) oli kõige haledam kontorirott kogu planeedil. Boss sõimas teda, pruut pettis poissi iga päev ning kõik ümberringi olid kindlad, et ta ei jõua oma elus mitte kunagi mitte kuhugi. Kuni päevani, mil ta kohtas lummavat iludust nimega Fox (Angelina Jolie).

Kuuldes, et on tapetud ta isa, keda ta ei tundnud, saab Wesley kutse liituda Vennaskonnaga. See on salamõrvarite organisatsioon, mille eesmärk on puhastada maailm kurjusest. Muuhulgas saaks ta võimaluse maksta kätte oma isa eest. Tipptasemel õpetajate käe all, kelle hulka kuulub Vennaskonna salapärane juht Sloan (Morgan Freeman), saab andekast õpilasest kiiresti pidurdamatu tapamasin, kes kõrvaldab ühe kurikaela teise järel. Paraku selgub, et Vennaskonna liikmed ei olegi nii vankumatud tõe ja õigluse valvurid nagu nad ise väidavad ning et inimese jaoks, kes päevast päeva surma jagab, võib olla kõige raskemaks omaenda elu kontrollimine.

”Tagaotsitav” on Mark Millari samanimelise koomiksiromaani põhjal vändatud efektirikas põnevusfilm, mille lavastajaks oma ingliskeelset debüüti tegev Timur Bekmambetov (”Öine patrull”, ”Saatuse iroonia: lugu läheb edasi”). Osades James McAvoy (”Lepitus”), Angelina Jolie (”Hr. ja pr. Smith”), Morgan Freeman (”Batman alustab”), Thomas Kretschmann (”King Kong”), Common (”Ameerika gangster”) jt.

Tähelepanu! Alla 14-aastastele keelatud, nõrganärvilistele ei soovitata!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.