Uskumatu Hulk

Uskumatu Hulk

The Incredible Hulk

1h 52min  |  Seiklus  |  Kinodes alates: 13.06.2008

Teadlane Bruce Banner (Edward Norton) otsib meeleheitlikult ravimit gammakiirituse vastu, mis mürgitas ta rakud ning äratas ellu mehe sisemuses peituva raevunud olevuse, Hulki. Eraldatuna oma armastatust Betty Rossist (Liv Tyler), püüab Banner tegeleda uurimistööga, põgenedes samal ajal kindral Thunderbolt Rossi (William Hurt) eest, kes tahaks teadlase iga henna eest kinni võtta, et tema võimeid sõjalistel eesmärkidel julmalt ära kasutada.

Kõik kolm puutuvad peatselt kokku uue koletisliku vaenlasega (Tim Roth), kelle purustav jõud ületab isegi Hulki oma. Nüüd seisab Bruce Banner valiku ees: kas elada rahulikult oma elu edasi, pühendudes teadustööle, või päästa maailm, vallandades eneses peituv ohjeldamatu Hulk?

”Uskumatu Hulk” on on uskumatuid eriefekte sisaldav ulmeline seiklusfilm, mille peategelaseks juba enam kui 40 aastat miljoneid fänne rõõmustanud kangelane. Osades Edward Norton (”Kaklusklubi”), Liv Tyler (”Sõrmuste isand”), Tim Roth (”Pulp Fiction”), William Hurt (“Vägivaldne minevik”) jt. Lavastas Louis Leterrier (”Riskikuller”), stsenaariumi kirjutasid Zak Penn (”X-mehed 2”) ja Edward Norton.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Tim Blake Nelson, Edward Norton


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.