Kes liigutavad ettureid?

Kes liigutavad ettureid?

Lions for Lambs

1h 35min  |  Põnevusdraama  |  Kinodes alates: 09.11.2007

Arian (Derek Luke) ja Ernest (Michael Pena) on kaks teotahtelist tudengit, kes püüavad oma elus midagi tähtsat korda saata. Selleks on poisse innustanud nende idealistlik õppejõud dr. Malley (Robert Redford). Kui aga tema õpilaste innukus viib nad sõdima Afganistani, on professor korraga nii liigutatud kui häiritud.

Samal ajal, kui kaks noorsõdurit püüavad lahinguväljal iga hinna eest ellu jääda, valmistub Washingtonis sarmikas senaator ja võimalik tulevane presidendikandidaat Jasper Irving (Tom Cruise) andma pommina mõjuvat uudislugu uudishimulikule telereporterile (Meryl Streep), mis võib mõjutada otseselt ka Ariani ja Ernesti saatust.

Ajal, mil argumendid, meenutused ja kuulid lendavad, põimuvad lood omavahel üha tihedamalt, näidates, kuidas need inimesed mõjutavad üksteist ja maailma nende ümber.

”Kes liigutavad ettureid?” on mõtlemapanev draama, mille lavastajaks Oscari-võitja Robert Redford (“Spy Game”). Osades Tom Cruise (”Sündinud 4. juulil”), 2-kordne Oscari-võitja Meryl Streep (”Saatan kannab Pradat”), Michael Pena (”Laskur”), Derek Luke (”Friday Night Lights”), Peter Berg (”Collateral”) jt. Stsenaariumi kirjutas Matthew Michael Carnahan (“Kuningriik”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.