Charlie Wilsoni sõda

Charlie Wilsoni sõda

Charlie Wilson's War

1h 37min  |  Põnevuskomöödia  |  Kinodes alates: 01.02.2008

OSCARI NOMINENT - PARIM MEESKÕRVALOSA!

5 KULDGLOOBUSE NOMINENT!

Käesolev on tõestisündinud lugu sellest, kuidas naistemehest kongresmen, probleemne CIA agent ning varakas Texase seltskonnadaam ühendasid jõud ning lükkasid käima kõigi aegade suurima salaoperatsiooni, mille tulemuseks oli NSV Liidu vägede väljatõrjumine Afganistanist.

Kongresmen Charlie Wilson (Tom Hanks) on tuntud kui mees, kelle võib leida mullivannist koos stripparite ja kokaiiniga. Mis ei tähenda aga, et tegu oleks halva inimesega! CIA veteran Gust Avrakotos (Philip Seymour Hoffman) on liikunud karjääriredelil aastatega visalt eikuhugi, vihates seetõttu nii otseseid kui kõrgemaid ülemusi, kuid mitte oma riiki. Joanne Herring (Julia Roberts) on jõukuselt kuues naine Texases, kes tunneb, et tema püha kohus on teha kõik selleks, et Afganistani anastanud punane aggressor saaks karistatud. Üheskoos panevad need kolm kokku enneolematu liidu, kuhu kuuluvad pakistanlased, iisraellased, egiptlased, relvakaupmehed, seaduseloojad ja… üks kõhutantsija.

Tõsielul põhineva koomilise draama ”Charlie Wilsoni sõda” peaosades astuvad üles Oscari-võitjad Tom Hanks (”Forrest Gump”), Philip Seymour Hoffman (”Capote”) ja Julia Roberts (”Erin Brockovich”). Lisaks neile teevad kaasa Amy Adams (”Nõiutud”), Emily Blunt (”Saatan kannab Pradat”), Peter Gerety (”Keegi seestpoolt”) jt. Lavastas Mike Nichols (”Closer”), stsenaariumi kirjutas George Crile’i bestselleri alusel Aaron Sorkin (”Presidendi meeskond”).

NB! Alla 12-aastastele keelatud (K-12)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Tom Hanks, Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman, Ken Stott


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid