Elizabeth: Kuldajastu

Elizabeth: Kuldajastu

Elizabeth: The Golden Age

1h 54min  |  Ajalugu  |  Kinodes alates: 23.11.2007

KULDGLOOBUSE NOMINENT!

PARIM NAISPEAOSA (DRAAMA) - CATE BLANCHETT

Elizabeth I (Cate Blanchett) oli sunnitud pidevalt olema valvel, et mitte langeda verejanuliste salanõude ohvriks. Lisaks sisevaenlastele ähvardab tema trooni Hispaania kuningas Felipe II (Jordi Molla), kelle Võitmatu Armaada asub teele, et purustada inglaste laevastik ning taastada Inglismaal katoliku kiriku võim.

Valmistudes kaitsma oma impeeriumi võitluses ülekaaluka vastasega, peab Elizabeth täitma oma kuninglikke kohustusi. Selleks tuleb tal jagu saada haavatavusest, mille põhjustajaks on temas tekkinud tunded ulja meresõitja sir Walter Raleigh (Clive Owen) vastu. Ent mees peab jääma keelatud viljaks naisele, kes on vandunud, et pühendab nii keha kui hinge oma riigile.

”Elizabeth: Kuldajastu” on suurejooneline ajalooline draama naisest, sõdalasest, kuningannast, kes suutis kindlustada endale koha ühe läänemaailma ajaloo armastatuima ikoonina. Osades Oscari-võitja Cate Blanchett (”Aviaator”), Oscari-võitja Geoffrey Rush (”Kariibi mere piraadid”), Clive Owen (”Inimlapsed”), Samantha Morton (”Ameerikas”), Jordi Molla (”Kokaiin”) jt. Lavastas Shekhar Kapur (”Elizabeth”).

NB! Keelatud alla 12-aastastele (K-12)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.