Kuningriik

Kuningriik

Kingdom, The

1h 50min  |  Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 12.10.2007

Eriagent Ronald Fleury (Jamie Foxx) lendab FBI spetsialistide rühmaga (Chris Cooper, Jason Bateman, Jennifer Garner) Saudi-Araabiasse, et tabada oma kaasmaalaste vastu suunatud verise terrorirünnaku kavandajad. Missiooni lõpuleviimiseks on neil seejuures aega üksainus nädal.

Võõrastena võõral maal saavad nad pärast esmasest kultuurishokist toibumist aru, et kohalik korrakaitse on neile pigem piduriks kui toeks ning et abi pole loota mitte kuskilt. Kui aga kohalik politseikolonel (Ashraf Barhoum) viimaks Fleuryga ühise keele leiab, viib kahe täiesti erineva taustaga kolleegi juurdlus nad otse massimõrvari juurde ning kumbki mees ei peatu enne, kui kuningriigis on õiglus kasvõi korraks jalule seatud.

”Kuningriik” on plahvatuslikult päevakajaline põnevusfilm, mille produtsendiks Michael Mann (”Heat”, ”Collateral”). Osades Jamie Foxx (”Miami Vice”), Chris Cooper (”Bourne’i identiteet”), Jennifer Garner (”Alias”), Jason Bateman (”Äss mättasse”), Jeremy Piven (”Entourage”), Ashraf Barhom (”Paradise Now”) jt. Lavastas Peter Berg (”Friday Night Lights”, ”Tere tulemast dzhunglisse”).

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud, nõrganärvilistele ei soovitata! Filmis esineb šokeerivaid ja intensiivseid stseene.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid