Hostel 2

Hostel 2

Hostel: Part 2

1h 30min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 08.06.2007

Kolm ameriklannat, kes on Roomas kunstiõpingutel, lähevad kauni modelli soovitusel nädalavahetuseks eksootilisse puhkepaika, kus pidavat olema kuhjaga võimalusi värskendavaks lõdvestumiseks. Kas tüdrukud leiavad imelise oaasi, mida otsivad? Või saavad neist ohvrid väärastunud rikastele, kes sõidavad kohale maailma eri paigust, et rahuldada oma ebainimlikke fantaasiaid? Algab teekond inimloomuse tumedaimatesse soppidesse.

Quentin Tarantino poolt esitletav ”Hostel 2” on verdtarretav õudusfilm, mis püüab esimese filmi saavutusi korrata ja üle trumbata. Osades Bijou Phillips (”Almost Famous”), Lauren German (”Texase mootorsaemõrvad”), Roger Bart (”Meeleheitel koduperenaised”), Heather Matarazzo (”Printsessi päevikud”), Jay Hernandez (”Hostel”), Jordan Ladd (”Grindhouse”), Richard Burgi (”Meeleheitel koduperenaised”) jt. Stsenarist ja lavastaja on jälle Eli Roth (”Cabin Fever”).

Tähelepanu! Film on alla 16-aastastele keelatud! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis võib esineda shokeerivaid stseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.