Artur ja minimoid

Artur ja minimoid

Arthur and the Minimoys

1h 42min  |  Kogupere  |  Kinodes alates: 16.03.2007

Artur (Freddie Highmore) on poiss, kes tihe külaline oma lahke vanaema (Mia Farrow) juures ja kelle kinnisideeks on illustreeritud Aafrika reisiraamatu lugemine kaanest kaaneni. Pole ka ime, sest raamatu autoriks on Arturi vanaisa Archibald (Ron Crawford), kes aastaid tagasi oma rännakute käigus korraga jäljetult kadunuks jäi.

Karm reaalsus koputab ühel päeval Arturi ja tema vanaema uksele, kui julm ja südametu kinnisvaraarendaja (Adam LeFevre) sunnib võlgades sipleva vanaema alla kirjutama paberitele, mis teevad kalgist ärimehest nende kodu legaalse omaniku. Artur mõistab, et ainus võimalus nende kodu õela rahajõmmi käest tagasi osta ja lammutamisest päästa on minna kaugele maale, kus elavad tibatillukesed minimoid, sest vanaisa oli omal päevikusse kirja pannud, et just nende kummaliste olevuste maal on peidus terve kobar hindamatu väärtusega rubiine. Algab suur seiklus, mis jääb Arturile meelde elupäevade lõpuni...

"Artur ja minimoid" on tunnustatud prantsuse filmitegija Luc Bessoni fantaasia vili. Uskumatuid seiklusi pakkuvas koguperefilmis astuvad üles Freddie Highmore, Mia Farrow, Penny Balfour ja oma hääle annavad erinevatele tegelastele Madonna, Chazz Palminteri, Emilio Estevez, Harvey Keitel ja Robert De Niro.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.