Tagasiloendus

Tagasiloendus

Obratnij otschot

1h 50min  |  Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 10.11.2006

Täpselt 48 tunni pärast toimub Venemaa pealinnas suur ja hävitav plahvatus. Just sellised olid andmed, mis üks eriagent enne surma peastaapi edastada jõudis. Kes on selle kohu¬tava plaani taga? Ja kus see täide viiakse? Need küsi¬mused nõuavad kiiret vastamist, muidu hukkub sadu süütuid inimesi. Vastavates organites algab intensiivne töö. Kell tiksub...

Selliste olukordade jaoks on sõltumatu operatiivüksus, mille koos¬seisu kuuluvad harukordsete võimetega tegijad. Nende hulgas on noor ja väga andekas IT-neiu, kel õnnestus kord sisse murda Pentagoni peaserverisse; endine eriüksuse sõdur, kes armastab suurt kiirust ja adrenaliini; võluv naispsühholoog ning pime demineerija, kes kasutab oma töös üksnes vaistu. Selliste „ohtlike” inimeste seltsi juhendab Vanem, kes neid kõik kokku ajas ning kes suudab neid ka ainsana vaos hoida.

”Tagasiloendus” on tempokas põnevusfilm, mis ei jää pingelisuselt sugugi alla oma Lääne eeskujudele. Osades Andrei Merzlikin, Oksana Akinšina, Leonid Jarmolnik, Maksim Suhhanov, Anastassia Makejeva, Oleg Štefanko, Andrei Iljin jt. Lavastas Vadim Šmelev.


Levitaja: PBK - Pervõi Baltiiski Kanal


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.