Fantastiline nelik ja Hõbesurfar

Fantastiline nelik ja Hõbesurfar

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

1h 35min  |  Märul  |  Kinodes alates: 15.06.2007

Reed Richards (Ioan Gruffudd) on Mr. Fantastic, kelle keha venib vajadusel piiritult. Susan Storm (Jessica Alba) on Nähtamatu Naine, kes suudab lisaks endale muuta nähtamatuks ka mistahes objekti. Tema vend Johnny Storm (Chris Evans) on Tõrvik, kes suudab tuld luua, leeke valitseda ja… lennata! Nende sõber Ben Grimm (Michael Chiklis) on tohutu jõuga, praktiliselt purunematu Rahn. Üheskoos tuntakse neid nime all Fantastiline Nelik.

Nüüd peab koomiksimaailma ”kuninglik perekond” vastu astuma oma suurimale väljakutsele, kui meie planeedile jõuab Hõbesurfar, et valmistada Maa ette täielikuks hävinguks. Samal ajal, kui ähvardav kuju segadust külvates mööda maailma ringi kihutab, tabab Nelikut ebameeldiv üllatus, kui naaseb nende vana vihavaenlane dr. Doom (Julian McMahon). Kangelased peavad tegutsema kiirelt, enne kui kaob viimne kui lootus.

Ulmeline seiklusfilm ”Fantastiline nelik ja Hõbesurfar” on järjeks 2005. aasta kassahitile. Osades Ioan Gruffudd (“Kuningas Artur”), Jessica Alba (”Sin City”), Chris Evans (”Päikesepaiste”), Michael Chiklis (”Räpane Mackey”), Julian McMahon (”nip/tuck”), Andre Braugher (”Inglite linn”) jt. Lavastas Tim Story (”Fantastiline nelik”), kes on ise selle koomiksi fänn juba varasest poisipõlvest.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.