Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus

Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus

Pirates of the Caribbean: At Worlds End

2h 48min  |  Seiklus  |  Kinodes alates: 23.05.2007

Will Turner (Orlando Bloom) ja Elizabeth Swann (Keira Knightley) otsivad liidus kapten Barbossaga (Geoffrey Rush) võimalust, kuidas päästa neetud Jack Sparrow (Johnny Depp). Samal ajal külvab Davy Jones (Bill Nighy) oma kurikuulsa ”Lendava hollandlasega” maailma meredel surma ja hävingut. Navigeerides läbi reeturlikkuse, vandenõude ja metsikute tormide, peavad nad jõudma eksootilisse Singapuri ning astuma salakavala piraadipealiku Sao Fengi (Chow Yun-Fat) palge ette.

Nüüd, teel maailma lõppu, peab igaüks valima poole lõplikus hiiglaslikus võitluses, kus on kaalul kõigi vabadust armastavate piraatide tulevik ja elu.

Lennukas seiklusfilm “Kariibi mere piraadid: maailma lõpus” on järg 2003. ja 2006. aasta superhittidele, mille kassa on praeguse seisuga enam kui 1,7 miljardit dollarit. Osades Johnny Depp (“Charlie ja shokolaadivabrik”), Orlando Bloom (“Elizabethtown”), Keira Knightley (“Uhkus ja eelarvamus”), Chow Yun-Fat (”Tiiger ja draakon”), Bill Nighy (”Ühe skandaali märkmed”), Tom Hollander (”Hea aasta”), Stellan Skarsgård (”Kuningas Artur”) jt. Lavatajaks selgi korral Gore Verbinski (“Ring”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Gore Verbinski
Osatäitjad: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, JB Blanc


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.