Äss mättasse

Äss mättasse

Smokin' Aces

1h 49min  |  Märul  |  Kinodes alates: 02.03.2007

Kahtlase taustaga mustkunstnik Buddy ”Äss” Israel (Jeremy Piven) arvas ühel hetkel, et Las Vegase maffia mitteametliku maskoti seisusest talle ei piisa ning et temast peab saama kuritegelikus maailmas arvestatav tegija. Kui plaan ebaõnnestub, on mees nõus müüma maha kõik teised, et pääseda ise vanglakaristusest. Maffiat selline plaan muidugi ei vaimusta ning Israeli pea eest pannakse välja ennekuulmatu miljon dollarit.

Sellise summa peale ujub välja kirev valik proffe, pearahakütte ja niisama psühhopaate, kelle ainsaks sooviks on Äss mättasse lüüa ning pärast seda teenitult pensile minna. FBI peab kiirustama, et jõuda Tahoe järve ääres asuva kasiino luksuslikku katusenumbrisse õigeaegselt, et tähtis tunnistaja ühes tükis ära tuua.

”Äss mättasse” on musta huumoriga maitsestatud terav action-komöödia, mille lavastajaks ja stsenaristiks Joe Carnahan (”Narkovõmm”). Osades Ben Affleck (“Hollywoodland”), Andy Garcia (“Oceani 12”), Ray Liotta (“Narkovõmm”), Jeremy Piven (“Entourage”), Ryan Reynolds (“Blade III”), Peter Berg (“Collateral”), Martin Henderson (“Ring”), Jason Bateman (“Lahkuminek”) jt.

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis võib esineda shokeerivaid ja intensiivseid stseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Vladimir Kulich


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.