Õnne otsinguil

Õnne otsinguil

Pursuit of Happyness, The

2h 0min  |  Draama  |  Kinodes alates: 09.02.2007

OSCARI NOMINENT - WILL SMITH, PARIM MEESPEAOSA!

2 KULDGLOOBUSE NOMINENT!

“Ära lase kellegil endale öelda, et sa midagi teha ei suuda… Kui sul on unistus, siis pead seda kaitsma… Kui tahad midagi, siis tegutse. Punkt”

Chris Gardner (Will Smith) on taibukas, kuid edutu müügimees, kes üritab kõigest väest toita oma peret, abikaasat (Thandie Newton) ning 5-aastast poega Christopheri (Jaden Christopher Syre Smith). Kuna see näib olevat võimatu, läheb naine nende juurest ära. Veidi hiljem tõstetakse mees koos pojaga ka korterist välja. Püüdes ots otsaga kokku tulla, trügib Chris praktikandiks mainekasse maaklerifirmasse, taludes sama mitmeid raskusi, ööbides kodutute varjupaikades ja koguni metroo WC-s. Hoolimata vastukäimistest peab mees kinni oma lubadusest olla armastav ja hoolitsev isa, ammutades jõudu oma poja usaldusest.

”Õnne otsinguil” on südamlik draama, mille aluseks elu ise. Osades Will Smith (”Hitch”), uustulnuk (ja Smithi poeg) Jaden Christopher Syre Smith, Thandie Newton (”Kokkupõrge”), Brian Howe (”Déja vu”), James Karen (”Mulholland Drive”), Dan Castellaneta (”Simpsonid”) jt. Lavastas Gabriele Muccino (”L’Ultimo bacio”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.