Lustakad jalakesed

Lustakad jalakesed

Happy Feet

1h 48min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 22.12.2006

OSCARI NOMINENT!

KULDGLOOBUSE VÕITJA - PARIM FILMILAUL!

Antarktika keiserpingviinide seas oled sa eikeegi, kui sa ei oska laulda, sest igale pingviinile on sündides kaasa antud oma südamelaul. See on väga halb uudis Mõmina (Elijah Wood) jaoks, kelle andeks on hoopis.. stepptants! Tema ema Norma Jeani (Nicole Kidman) meelest on see väga armas, aga isa Memphis (Hugh Jackman) kinnitab, et pingviinid nii ei tee. Mõlemad teavad, et ilma südamelauluta ei leia nende poeg tõenäoliselt kunagi ka armastust, kelleks võiks muidu olla Gloria (Brittany Murphy), parim laulja terves Antarktikas. Pingviinide vanem Noah (Hugo Weaving) ajab Mõmina minema, et see läheks laia maailma end parandama.

Koos teel leitud sõpradega, kelle juhiks on kartmatu Ramon (Robin Williams), avastab Mõmin läbi meeletute seikluste, et kõige tähtsam siin ilmas on jääda iseendaks. Siis lahenevad ka kõik mured.

”Lustakad jalakesed” on tuntud lugudega vürtsitatud lustiline koguperekomöödia igas vanuses vaatajale. Oma hääle andsid tegelastele Elijah Wood (”Sõrmuste isand”), Nicole Kidman (”Moulin Rouge”), Hugh Jackman (”X-mehed”), Robin Williams (”Veerev segadus”), Brittany Murphy (”Sin City”), Hugo Weaving (”Matrix”) jt. Lavastas George Miller (”Babe”, ”Mad Max”).

P.S. Film on inglise keeles, eesti- ja venekeelsete subtriitritega!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.