Texase mootorsaemõrvad: Algus

Texase mootorsaemõrvad: Algus

Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, The

1h 31min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 10.11.2006

Enam kui kolmkümmend aastat on filmis ”Texase mootorsaemõrvad” elustatud kurikuulus legend olnud üks hirmuäratavamaid ja meeldejäävamaid lugusid, mis eales kinolinale jõudnud. Alates ajast, mil Tobe Hooperi film 1974. aastal esilinastus, on arutatud verise luupainaja algupära üle. Käesolevas filmis näidatakse, kuidas algas Hewitti klanni õõvastavate veretööde rada ning kui jube võib olla sellise perekonna rahulik õhtusöök. Esmakordselt saab vaataja ka teada, kuidas sündis Leatherface, kellele võrdset ikooni annab selles zhanris otsida.

”Texase mootorsaemõrvad: algus” on vertarretav eellugu ühele õudusfilmide ajaloo legendaarsemale linateosele. Osades Jordana Brewster (”Kiired ja vihased”), R. Lee Ermey (”Full Metal Jacket”), Andrew Bryniarski (”Texase mootorsaemõrvad”), Taylor Handley (”Dawson’s Creek”), Matt Bomer (”Lennuplaan”), Diora Baird (”Pulmakütid”), Lee Tergesen (”Meeleheitel koduperenaised”) jt. Lavastas Jonathan Liebesman (”Darkness Falls”).

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis võib esineda shokeerivaid ja intensiivseid stseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.