Kahe tule vahel

Kahe tule vahel

Departed, The

2h 29min  |  Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 13.10.2006

4 OSCARI VÕITJA s.h. parim film, parim lavastaja, parim stsenaarium!

KULDGLOOBUSE VÕITJA - PARIM LAVASTAJA!

Aastaid tagasi saatis Bostoni kardetuim ja mõjuvõimsaim maffiaboss Frank Costello (Jack Nicholson) mõned oma kandist pärit „paljulubavad talendid” õppima osariigi politseiakadeemiasse. Pärast kooli lõpetamist oli vastsete seadusesilmade ülesandeks tõusta politseiameti karjääriredelil võimalikult kiiresti võimalikult kõrgele, et seejärel olla Costellole vajadusel silmadeks-kõrvadeks. Nüüd ongi Colin Sullivan (Matt Damon) oma leivaisa soovid teoks teinud ning tõusnud piisavalt kõrgele kohale, et salastatud infole ligi pääseda. Costello tundub olevat tabamatu.

Mida aga maffia ei aima, on see, et Bostoni politseil on ette võtnud vahest veelgi ohtlikuma ja hulljulgema ettevõtmise: Costello juurde saadetakse tolle kodukandist pärit ning kahtlase minevikuga Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), kes peagi allilmategelaste seas hakkab kanda kinnitama ning reputatsiooni hankima. Sellises olukorras ei möödu kaua, kui mõlemad topeltmängu mängivad mehed aimavad, et vastaspool on nende olemasolust haisu ninna saanud ja on võtnud nõuks iga hinna eest nende isik välja selgitada. Aega jääb üha vähemaks ning tegutseda tuleb kiiresti. Mis juhtub aga siis, kui kaks meest omavahel silmitsi kohtuvad?

„Kahe tule vahel” on pingeline ja kaasahaarav põnevusfilm Bostoni tänavaid valitseva iiri maffia ja sealse politsei omavahelisest võitlusest. Osades Leonardo DiCaprio („New Yorgi jõugud”), Matt Damon („Bourne’i ülemvõim”), Jack Nicholson („Enam paremaks minna ei saa”), Mark Wahlberg („Neli venda”), Alec Baldwin („Aviaator – valguses ja varjus”), Ray Winstone („Kuningas Artur”), Anthony Anderson („Räpane Mackey”), Martin Sheen („Presidendi meeskond”), Vera Farmiga („Mandžuuria kandidaat”) ja paljud teised. Filmi aluseks on 2002. aasta Hongkongi hitt „Põrgulik amet” ja selle lavastajaks on vanameister Martin Scorsese („Omad poisid”, „New Yorgi jõugud”).

Tähelepanu! Film on alla 14-aastastele keelatud! Filmi ei soovitata nõrganärvilistele. Filmis võib esineda intensiivseid vägivallastseene!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.