Saatan kannab Pradat

Saatan kannab Pradat

Devil Wears Prada, The

1h 49min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 27.10.2006

2 OSCARI NOMINENT!

KULDGLOOBUSE VÕITJA!

PARIM NAISPEAOSA - KOMÖÖDIA/MUUSIKAL!

New Yorgi peadpööritavas moemaailmas on Pühaks Graaliks ajakiri ”Runway”, mida valitseb raudse (ja perfektselt maniküüritud) rusikaga Miranda Priestly (Meryl Streep). Jälle on jõudnud kätte hetk, mil Miranda vajab uut assistenti, sest eelmine ei pidanud enam vastu.

See on koht, mille nimel paljud noored naised oleks valmis tapma. Kogemus sellel ametipostil võiks olla elu suurimaks võimaluseks värskelt kooli lõpetanud Andy Sachsile (Anne Hathaway), kuid tüdruk saab kiiresti aru, et siin edasijõudmiseks on vaja enamat kui sihikindlust ja töökust. Miranda assistent ei tohi segamini ajada Dolcet ja Gabbanat, peab olema alati valmis kuitahes võimatuna näivaid ülesandeid lahendama ning soovitav oleks ka eraelu puudumine. Mida enam Andy uute tingimustega kohaneb, seda enam mõistab ta, et kadestamisväärne edu tuleb sageli läbi tohutute ohvrite. Kui kõrget hinda aga selle eest maksta tasub?

”Saatan kannab Pradat” on Lauren Weisbergeri samanimelise, 27 keelde tõlgitud menuromaani alusel vändatud komöödia. Osades Anne Hathaway (”Printsessi päevikud”, ”Brokebacki mägi”), Meryl Streep (”Adaptation”), Adrian Grenier (”Entourage”), Emily Blunt (”My Summer of Love”), Stanely Tucci (”Terminal”), Simon Baker (”L.A. Confidential”) jt. Filmi lavastas David Frankel (”Seks ja linn”, ”Entourage”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.