Ämblikmees 3

Ämblikmees 3

Spider-Man 3

2h 20min  |  Märul  |  Kinodes alates: 04.05.2007

Peter Parker (Tobey Maguire) on viimaks ometi saanud tasakaalu oma suhte MJ-ga (Kirsten Dunst) ning superkangelase kohustused. Aga eemalt on lähenemas torm. Samal ajal, kui rahvas imetleb Ämblikmeest, püüab Peteri tähelepanu Gwen Stacy (Bryce Dallas Howard), kellest saab tänu poisi liigsele enesekindlusele MJ jaoks tõsine rivaal.

Ämblikmees peab samas astuma vastu kahele eriti ohtlikule vastasele (Thomas Haden Church ja Topher Grace), kelle tohutu jõud ja piiritu tasumisjanu seavad ohtu Peteri ja kõik, kes talle kallid on.

”Ämblikmees 3” on hoogne seiklusfilm, milles on tähtsal kohal saladused, kättemaks, armastus ja andestus. See jätkab ühe maailma tuntuma superkangelase saagat, mille kaks eelmist osa on kogunud kinodest enam kui 1,5 miljardit dollarit. Osades Tobey Maguire (”Siidrimaja seadused”), Kirsten Dunst (”Marie Antoinette”), James Franco (”Õhuässad”), Bryce Dallas Howard (”Naine vees”), Thomas Haden Church (”Külili”), Topher Grace (”Kuumad 70ndad”) jt. Lavastajaks jälle Sam Raimi.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.