Maailma Kaubanduskeskus

Maailma Kaubanduskeskus

World Trade Center

2h 5min  |  Põnevusdraama  |  Kinodes alates: 06.10.2006

11. september 2001 oli New Yorgis ebaharilikult soe päev. Inspektor Will Jimeno (Michael Pena) ja seersant John McLoughlin (Nicolas Cage) kiirustasid Manhattanile nagu tavaliselt. Ainult et see polnud tavaline päev.

Nii Jimeno kui McLoughlin sisenesid pärast terrorirünnakuid päästesalga koosseisus Maailma Kaubanduskeskusesse mõned minutid enne tornide kokkuvarisemist. Mehed jäid imekombel ellu, kuid vangistatuna varisenud betooni ja väändunud metallkonstruktsioonide alla. Järgmised 12 tundi hoidsid nad teineteisel eluvaimu sees, rääkides oma peredest, tööst, lootustest ja pettumustest.

Samal ajal näidatakse nende abikaasade (Maria Bello ja Maggie Gyllenhaal), laste ja vanemate kannatusi ning tuletõrjujate, politseinike ja parameedikute pingutusi, kelle ennastsalgav tegutsemine mehed piinarikkast surmast päästis.

”Maailma kaubanduskeskus” on tõsielul põhinev lugu vaprusest ja ellujäämisest, mille lavastas 3-kordne Oscari-võitja Oliver Stone (”JFK”, ”Rühm”). Osades Nicolas Cage (”Sõjajumal”), Michael Pena (”Kokkupõrge”, ”Räpane Mackey”), Maria Bello (”Vägivaldne minevik”), Maggie Gyllenhaal (”Sekretär”), Stephen Dorff (”Blade”), Jay Hernandez (”Hostel”) jt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.