Autod

Autod

Cars

2h 1min  |  Kogupere  |  Kinodes alates: 11.08.2006

2 OSCARI NOMINENT!

KULDGLOOBUSE VÕITJA - PARIM ANIMAFILM!

FILM ON EESTI KEELDE DUBLEERITUD!

Olles viinud vaataja lelude ja putukate maailma, tutvustanud kollide elu ja pakkunud seiklusi ookeanisügavustes ning superkangelaste seas, võtavad Pixari stuudio meisterlikud jutuvestjad oma uusimas loos ette inimese neljarattalised sõbrad.

Pikne McQueen (Koit Toome) on noor ülbe võidusõiduauto, kellele on kuulsus kiiresti pähe hakanud. Ühel päeval satub ta järjekordsele võistlusele rutates aga kiirteelt kõrvale ning jõuab Radikaribi linnakesse, kuhu peab olude sunnil mõneks ajaks pidama jääma. Seal kohtub ta terve rea värvikate kujudega nagu võluv Porsche Sally (Harriet Toompere), salapärase minevikuga vana luksusauto Dok Hudson (Aarne Üksküla) ning lihtsameelne, roostes puksiir Matu (Indrek Taalma). Elu linnakeses õpetab Piksele, et elus on kõige tähtsam teekond, mitte sihtkoht.

"Autod" on "Leluloo", "Kalapoeg Nemo" ja "Kollide kompanii" tegijate südamlik animakomöödia, mis mõeldud igas vanuses vaatajaile. Osades Koit Toome, Harriet Toompere, Aarne Üksküla, Ita Ever, Indrek Taalma, Tarmo Männard, Emil Rutiku, Mait Malmsten, Andres Ots, Egon Nuter, Eduard Toman, Anu Lamp, Tiit Sukk, Jaan Rekkor, Raivo Rüütel, Kärt Kross, Tanel Tatter, Kristjan Jõekalda ja paljud teised. Kaht mootorspordi kommentaatorit kõnelevad Are Elleri ja Toomas Vabamäe häältega, Ameerika võidusõidulegend Mario Andrettile annab hääle Toivo Asmer ning Michael Schumacher Ferrari paneb eesti keeles kõnelema Marko Asmer.

Dublaaž valmis stuudios Orbital Vox, dublaaži režissööriks on PEETER SIMM ("Haikala lugu", "Jääaeg 2: Suur sula").


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.