Madagaskar

Madagaskar

Madagascar

1h 30min  |  Animatsioon  |  Kinodes alates: 03.06.2005

Lõvi Alex on linnadzhungli kuningas, New Yorgi loomaaia põhiline vaatamisväärsus. Tema ja ta parimad sõbrad, sebra Marty, kaelkirjak Melman ja jõehobu Gloria on elanud alati õndsas vangistuses, nautides korrapäraseid eineid, sooja eluaset ja publiku imetlust.

Ühel õhtul aga kasutab uudishimulik Marty pingviinide abi ja läheb linna peale hulkuma. Muretesevad sõbrad järgnevad talle, mille tulemusel võetakse nad kõik kinni ja laaditakse laevale, mil sihiks Aafrika.

Kui hullumeelsed pingviinid laeva juhtimise üle võtavad, satuvad Alex, Marty, Melman ja Gloria eksootilisele saarele nimega Madagaskar. Seal peavad hellitatud linnaloomad kõvasti pingutama, et tõelises dzhunglis toime tulla.

"Madagaskar" on igas vanuses vaatajatele mõeldud animakomöödia, mille tegelastele annavad oma hääled Ben Stiller ("Dodgeball"), hiljutine Oscar-gala õhtujuht Chris Rock ("Surmarelv 4"), Jada Pinkett Smith ("Collateral"), David Schwimmer ("Sõbrad"), üle maailma rohkem Ali G-na tuntud Sacha Baron Cohen ("Ali G") jt. Lavastajateks on Eric Darnell ("Zipelgad") ja Tim McGrath.

NB! Inglise keeles, eesti- ja venekeelsete subtiitritega!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.