Rokkiv kool

Rokkiv kool

School of Rock, The

1h 48min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 04.06.2004

Metsiku loomuga, 20-minutilisi soolosid ja pea ees publikusse sukeldumist armastav kitarrist Dewey Finn (Jack Black) kavatseb viia oma pundi eelseisval bändide konkursil esikohale. Suur on mehe üllatus, kui sõbrad ta hoopis ansamblist välja viskavad!

Masenduses ja rahahädas Dewey läheb seepeale sõber Nedi (Mike White) teadmata viimase nime all asendusõpetajaks prestii˛ikasse Horace Greeni erakooli, mille direktriss (Joan Cusack) jälgib valvsalt iga ta sammu. Dewey pole suurem asi õpetaja, aga ta teab, kuidas oma viienda klassi usaldust võita. Peale seda, kui ta kuuleb neid muusikatunnis pilli mängimas, otsustab Dewey, et just nendest 12-aastastest paneb ta endale kokku uue bändi, millega konkursile minna.

"Rokkiv kool" on pöörasest energiast täidetud komöödia kõigile neile, kellele meeldib või on kunagi meeldinud rock-muusika. Osades Jack Black ("Raskelt armunud"), Joan Cusack ("Grosse Pointe Blank"), Mike White ("The Good Girl"), kes on ise ka filmi stsenaariumi autor, ning terve rida noori ja andekaid uustulnukaid. Lavastas Richard Linklater ("Before Sunrise").


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Osatäitjad: Jack Black, Sarah Silverman


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.