Kauboid ja tulnukad

Kauboid ja tulnukad

Cowboys & Aliens

1h 59min  |  Märul, Ulmefilm, Põnevik, Seiklus, Fantaasia, Sõda, Vestern  |  Kinodes alates: 02.09.2011

1873. Arizona territoorium. Võõras (Daniel Craig), kes ei mäleta midagi oma minevikust, ilmub karmi kõrbelinna nimega Absolution. Ainsaks viiteks mehe minevikule on salapärane võru ta parema käe küljes. Talle saab kiiresti selgeks, et kohalikud ei suhtu võõrastesse kuigi külalislahkelt ning mitte keegi ei tee mitte midagi, kuni pole saanud vastavat käsku linna raudse rusikaga valitsevalt kolonel Dolarhyde'ilt (Harrison Ford). See on linn, mida valitseb hirm.

Ent linn alles saab tunda tõelist hirmu, kui seda ründavad külalised ülalt, seninägematu kiiruse ja pimestavate tuledega lennumasinad, mis röövivad abituid linnaelanikke ükshaaval, pannes linnarahva kahtlema kõiges, millesse nood seni uskusid. Korraga on nende poolt põlatud võõras ainus, kes suudaks linna päästa. Tasapisi hakkab revolvrikangelasele meenuma, kes ta on ja kust ta tuli ning sedamööda saab ta aru, et tema käes võib olla saladus, mis annaks linnale lootust ülivõimsa vastase löömiseks. Koos salapärase ränduri Ellaga (Olivia Wilde) paneb ta kokku kirju kamba, kuhu kuuluvad linnaelanikud, Dolarhyde oma poistega, lindpriid ja apatshi indiaanlased, keda kõiki ähvardab kiire väljasuremine, kui nad üheskoos midagi ette ei võta.

"Kauboid ja tulnukad" on zhanre segav tempokas seiklusfilm, mis ühendab vesterni tulnukate invasiooni teemaga. Hitimesitrist lavastaja Jon Favreau ("Raudmees" 1-2) juhatab näiteansamblit, kuhu kuuluvad Daniel Craig ("Casino Royale"), Harrison Ford ("Indiana Jones"), Olivia Wilde ("Tron: pärand"), Sam Rockwell ("Raudmees 2"), Keith Carradine ("Deadwood"), Paul Dano ("Veri hakkab voolama"), Clancy Brown ("Highlander") jt. Stsenaariumi kirjutasid Alex Kurtzman, Roberto Orci ("Star Trek") ja Damon Lindelof ("Lost") ning selle aluseks on Scott Mitchell Rosenbergi kultusmainega koomiksiromaan.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Jon Favreau
Osatäitjad: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Adam Beach, Noah Ringer, Raoul Trujillo, Sam Rockwell, Ana de la Reguera, Brendan Wayne
Links: Ametlik kodulehekülg, Cowboyd and Aliens @ Facebook, Jon Favreau' intervjuud põhitegijatega


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.