London Assurance - National Theatre Live

London Assurance - National Theatre Live

London Assurance

2h 40min  |  Teater  |  Kinodes alates: 28.06.2010

Dion Boucicault - LONDON ASSURANCE

Otseülekanne otse Londoni teatrilavalt 28.juunil Forum Cinemas kinodes Tallinnas, Tartus ja Narvas

Peaosades Simon Russell Beale ja Fiona Shaw.

Sir Harcourt Courtly meelitatakse eemale moodsa Londoni saginast lubadustega teda ootavatest rikkustest ning imekaunist ja temast mitukümmend aastat nooremast pruudist Grace’ist.

Olles jõudnud Oak Halli Gloucestershire’is imetleb Courtly oma maapiirkonna Veenust kuni tüdruku võludele hakkab varju heitma tema nõbu, rebasejahti pidav Lady Gay Spanker. Vahepeal ilmub välja ka võlausaldajate eest põgenev ning oma välimust maskeeriv Sir Harcourt Courtly poeg, kes Grace’i kõrvuni armub. Kui Lady Spanker avastab noored armunud, siis ei ole tal palju vaja, et juhtida Sir Courtly külla saabunud õnneküti Dazze’i abil eksiteele.

Mul on kavas tuua seltskonda teine Lady Courtly – noor, punastav kaheksateistaastane, suurepärane – mul on tema portee; rikas – mul on tema pangakonto. Pärijanna ning Veenus!

Iirlane Dion Boucicault, Dickensi-aegne Londoni teatrimaailma geenius, kirjutas briljantselt vaimuka näidendi “London Assurance” aastal 1841 ning lõi Sir Harcourti ning Lady Spankeri näol inglise lavakunsti kaks suurt ja klassikalist komöödiarolli. National Theatre’i lavaversioonis kehastavad neid rolle Simon Russell Beale ning Fiona Shaw.

Andke mulle pasun, kari just haisu ninna sai. Milline refrään peitub nende klähvimises! Jahihüüd, segatuna vaba ja kartmatu lustiga! See on meie vana inglise muusika – eks proovige sellele midagi vastu panna!

Osades: Mark Addy, Richard Briers, Matt Cross, Fiona Drummond, Mark Extance, Richard Frame, Junix Inocian, Tony Jayawardena, Simon Markey, Laura Matthews, Prasanna Puwanarajah, Paul Ready, Simon Russell Beale, Nick Sampson, Maggie Service, Fiona Shaw, Michelle Terry, David Whitworth

Lavastaja: Nicholas Hytner


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Nicholas Hytner
Osatäitjad: Simon Russell Beale, Fiona Shaw
Links: London National Theatre, NT Live, Üldinfo


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.