Otse pimedusse - Star Trek Into Darkness

Otse pimedusse - Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

2h 12min  |  Märul, Ulmefilm, Seiklus, Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 17.05.2013

17. mail viib oma julgete nägemuste poolest tuntud lavastaja, stsenarist ja produtsent JJ Abrams vaatajad meeletule teekonnale "Otse pimedusse".

Pärast seda, kui tähelaeva "Enterprise" meeskond jõuab tagasi koju, avastavad nad, et nende enda organisatsioonist pärit pidurdamatu jõud on hävitanud suurema osa laevastikust ja kõik, mida see sümboliseerib, paisates meie maailma kriisi keerisesse. Kapten Kirk (Chris Pine), kel on klaarida ka isiklikud arved, juhib ajujahti sõjatsooniks muudetud maailmas, et tabada see elav massihävitusrelv (Benedict Cumberbatch). Meie kangelased kistakse eepilisse malemängu elu ja surma peale. Armastus pannakse proovile, sõprussidemed purunevad ja tuuakse ohvreid, et päästa ainus perekond, mis on Kirkile jäänud: tema meeskond.

Tormilises action-põnevikus "Otse pimedusse" teevad kaasa Chris Pine ("Nüüd läheb sõjaks"), Karl Urban ("Sõrmuste isand", "Dredd"), Zoe Saldana ("Avatar"), Benedict Cumberbatch ("Sherlock"), Simon Pegg ("Shaun of the Dead"), Alice Eve ("Lihtsalt liiga kuum") jpt. Lavastas JJ Abrams ("Star Trek", "Super 8", "Võimatu missioon 3").


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: J.J. Abrams
Osatäitjad: Chris Pine, Benedict Cumberbatch, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Bruce Greenwood
Links: Facebook, Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.