Kick-Ass: Uus superkangelane

Kick-Ass: Uus superkangelane

Kick-Ass

1h 57min  |  Komöödia, Märul, Seiklus, Põnevusfilm  |  Kinodes alates: 30.06.2010

“Miks keegi pole püüdnud päriselt superkangelaseks hakata?” Nii küsib Dave Lizewski (Aaron Johnson), New Yorgis elav tavaline teismeline ja paadunud koomiksifänn. Internetist ostetud sukledumisülikonnast tehtud kostüümis läheb ta tänavale kui kangelane Kick-Ass ja saab oma küsimusele kiirelt vastuse: sest see on lihtsalt liiga valus! Aga YouTube’i vahendusel saab isehakanud kangelasest kiirelt fenomen, kes jääb silma hoopis ohtlikumatele kolleegidele. Big Daddy (Nicolas Cage) ja Hit Girl (Chloe Moretz) on isa ja tütar, kes juba aastaid tegelenud halastamatu mafiooso Frank D’Amico (Mark Strong) kuritegeliku impeeriumi lammutamisega. Nüüd tõmmatakse sellesse sõtta ka kogenematu Kick-Ass, kes leiab end korraga keset kuulirahet ja langevaid laipu. Lähenemas on hea ja kurja lõplik jõukatsumine ning Kick-Ass peab tõestama, kas ta ikka on oma nime vääriline. Isegi siis, kui ta seda tehes surema peaks.

“Kick-Ass: Uus superkangelane” on pöörane action-komöödia, mille aluseks on Mark Millari ("Wanted") samanimeline koomiksiromaan. Lavastas Matthew Vaughn ("Layer Cake", "Stardust"), osades Aaron Johnson (“Nowhere Boy”), Nicolas Cage (“Face/Off”), Mark Strong (“Robin Hood”, “Sherlock Holmes”), Christopher Mintz-Plasse (“Superbad”), Chloe Moretz (“(500) päeva armastust”), Clark Duke (“Mullivanniga minevikku”) jt.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Matthew Vaughn
Osatäitjad: steve Johnson, Clark Duke, Evan Peters, Deborah Twiss, Lyndsy Fonseca, Sophie Wu, Elizabeth McGovern, Christopher Mintz-Plasse, Aaron Taylor-Johnson
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.