Luuserid

Luuserid

The Losers

1h 37min  |  Komöödia, Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 21.05.2010

Boliivia dzhunglisse saadetakse erivägede üksus, mille ülesandeks on leida ja hävitada ohtlik sihtmärk. Ent Clay (Jeffrey Dean Morgan), Jensen (Chris Evans), Roque (Idris Elba), Pooch (Columbus Short) ja Cougar (Oscar Jaenada) saavad varsti aru, et nad ei pidanudki sealt eluga pääsema. Tiimi reetmise taga on salapärane kuju, kellest pole teada muud kui nimi Max (Jason Patric).

Kasutades ära seda, et neid surnuks peetakse, töötab rühm välja plaani, kuidas oma nimi puhtaks pesta ja Maxiga arved õiendada. Seejuures osutab neile väärtuslikku abi kaunis Aisha (Zoe Saldana), kellel on Luuserite aitamiseks omad põhjused. Ning peaaegu piiramatud vahendid. Kell aga tiksub, sest Aisha andmetel on Maxil plaanis vallandada globaalne kõrgtehnoloogiline sõda. Ning ainsad, kes suudaks seda ära hoida, on Luuserid.

“Luuserid” on musta huumoriga vürtsitatud plahvatuslik action-film reetmisest ja kättemaksust, mille aluseks Andy Diggle’i samanimeline koomiksiromaan. Osades Jeffrey Dean Morgan (“Watchmen”), Zoe Saldana (“Avatar,” “Star Trek”), Chris Evans (“Fantastiline Nelik”), Idris Elba (“RocknRolla”), Columbus Short (“Stomp the Yard”), Oscar Jaenada (“Che: Part Two”), Jason Patric (“Narc”) jt. Lavastas Sylvain White (“Stomp the Yard”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Sylvain White
Osatäitjad: Jeffrey Dean Morgan, Idris Elba, Zoe Saldana, Columbus Short, Óscar Jaenada, Jason Patric
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.