Kuidas sa tead

Kuidas sa tead

How Do You Know

2h 1min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 04.02.2011

James L. Brooksi uus komöödia „Kuidas sa tead" käsitleb tänapäevases ja romantilises võtmes igihaljast filosoofilist küsimust: „Kuidas sa tead?". Filmis astuvad üles Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd ja Jack Nicholson.



Lisa (Witherspoon) on naine, kelle elu eesmärk on juba varasest lapsepõlvest saati sport. Kui ta meeskonnast välja heidetakse, kaob kogu tema elu mõte. Teadmata, kuidas jätkata, püüab ta tavalisse elurütmi jõuda. Peagi algab tal armusuhe pesapalli tippliiga söötja Mattyga (Wilson), kes on omamoodi aukoodeksiga nartsissistlik ja enesekeskne naistemees.



George (Rudd) on üdini aus ärimees, kelle keerukas suhe isa Charlesiga (Nicholson) võtab uue pöörde, kui George'i süüdistatakse alusetult finantskuriteos. Ehkki teda võib oodata vangikong, on ausus, väärikus ja katkematu optimist ainsad omadused, mis aitavad George'il tervet mõistust säilitada.



Enne kui Lisa suhe Mattyga tõsisemaks muutub, kohtub ta George'iga nende mõlema elu halvimal õhtul: üks on ilma jäänud kohast meeskonnas, teine aga saanud kohtukutse. Ehkki kummagi elu näib koost lagunevat, tärkab nende kohtumisest ka midagi lootustandvat.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Osatäitjad: Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson, Kathryn Hahn, Lenny Venito, Molly Price, Ron McLarty, Shelley Conn
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.