Olen number neli

Olen number neli

I Am Number Four

1h 50min  |  Märul, Ulmefilm, Põnevik  |  Kinodes alates: 25.02.2011

Kolm on surnud. Aga kes on number Neli? John Smith (Alex Pettyfer) on noor põgenik, kes püüab pääseda teda hävitama saadetud halastamatute vaenlaste eest. Muutes pidevalt oma identiteeti, kolides linnast linna koos oma kaitsja Henriga (Timothy Olyphant), on John alati uus poiss, kel pole mingisugust sidet oma minevikuga. Ühes Ohio väikelinnas, mida ta nüüd koduks nimetab, tabab Johni elu esimene armastus (Dianna Agron), ta avastab endas uued üllatavad võimed ning leiab sideme nendega, kes jagavad ta erakordset saatust.

”Olen number Neli” on actionirikas ulmepõnevik ühest erakordsest teismelisest. Lavastajaks D.J. Caruso (”Eagle Eye”, ”Disturbia”), osades Alex Pettyfer (”Tormimurdja”), Timothy Olyphant (”Visa hing 4”, ”Deadwood”), Teresa Palmer (”Võluri õpilane”), Dianna Agron (”Heroes”, ”Glee”), Kevin Durand (”Robin Hood”) ja Callan McAuliffe (”Comedy Inc.”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Michael Bay
Osatäitjad: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe, Kevin Durand, Jake Abel, Jeff Hochendoner, Patrick Sebes, Greg Townley
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid