Karu Yogi

Karu Yogi

Yogi Bear

1h 23min  |  Komöödia, Seiklus, Animatsioon, Kogupere  |  Kinodes alates: 18.03.2011

Uus 3D-seiklus “Karu Yogi” toob suurele ekraanile multifilmidest tuntud piknikukorvide näppaja.

Yogi loodab alati oma kiirele taibule ja veelgi kiirematele jalgadele, et vedada ninapidi matkajaid ja põigelda oma kauaaegse vihavaenlase, pargivaht Smithi eest. Kuid Yogit ja Boo Boo’d ootab ees hirmus saatus - Jellystone’i park müüakse maha!

Varjamaks linnavarade raiskamist ja otsides raha oma valimiskampaania jaoks, plaanib linnapea Brown pargi müümist metsalangetajatele. Jellytone’is piknikke pidanud pered ei saa enam iial nautida kaunist ja puhast loodust, kuid Yogi, Boo Boo ja nende sõbrad visatakse välja ainsast kodust, mida nad on eales tundnud. Nüüd on Yogil aeg tõestada, et ta on tõepoolest „nutikam kui keskmine karu“. Tema ja Boo Boo ühendavad jõud pargivaht Smithiga, et parki sulgemisest päästa.

Jellystone’i rahvuspargi kurikuulus krutskivend karu Yogi saab hääle Dan Aykroydilt, tema ustav semu ja näppamisplaanide nuputaja Boo Boo aga Justin Timberlake’ilt.

“Karu Yogi” on režissöör Eric Brevigi ja produtsentide Donald De Line’i ning Karen Rosenfelti ühistöö. Stsenaarium, mille kirjutasid Jeffrey Ventimilia & Joshua Sternin ja Brad Copeland, põhineb Hanna-Barbera Productionsi tegelaskujudel.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Eric Brevig
Osatäitjad: Dan Aykroyd, Justin Timberlake, Christine Taylor, Anna Faris, Tom Cavanagh, Nathan Corddry, Andrew Daly, Josh Robert Thompson
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.