Saatuse büroo

Saatuse büroo

The Adjustment Bureau

1h 44min  |  Ulmefilm, Põnevik, Romantika  |  Kinodes alates: 04.03.2011

Kas me kontrollime ise oma saatust või manipuleerivad meiega nähtamatud jõud? Senatisse teel olev ambitsioonikas poliitik David Norris (Damon) kohtub juhuslikult võluva baleriini Elise Sellasega (Emily Blunt), kellesarnast naist ta oma elus varem näinud pole. Just siis, kui Davidile tundub, et on tüdrukusse armumas, sekkuvad salapärased mehed, kelle eesmärgiks on need kaks lahus hoida. David saab teada, et tegemist on Saatuse Büroo agentidega, kes kasutavad kõiki enda valduses olevaid vahendeid, takistamaks Davidit ja Elise’i kokku jäämast. Ta peab tüdrukust loobuma ja liikuma mööda tema jaoks ettemääratud rada... või riskima kõigega, et olla koos oma armastatuga.

“Saatuse büroo” on Philip K. Dicki (“Blade Runner”, “Total Recall”, “Minority Report”) jutustuse alusel valminud haarav ulmepõnevik mehest, kes näeb saatuse poolt tema jaoks planeeritud tulevikku, kuid tahab midagi muud. Osades Matt Damon (“Bourne’i identiteet”), Emily Blunt (“Saatan kannab Pradat”), Anthony Mackie (“Piinakamber”), John Slattery (“Mad Men”), Shohreh Aghdashloo (“FlashForward”), Michael Kelly (“Generation Kill”) ja Terence Stamp (“The Limey”). Lavastas ja stsenaariumi kirjutas tunnustatud stsenarist George Nolfi (“Oceani 12”, “Bourne’i ultimaatum”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: George Nolfi
Osatäitjad: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson, Florence Kastriner, Phyllis McBryde, Phyllis MacBryde, Natalie Carter, Chuck Scarborough, Jon Stewart, Darrell Lenormand, Laura Kenley, Pedro Pascal
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.