Mullivanniga minevikku

Mullivanniga minevikku

Hot Tub Time Machine

1h 40min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 28.05.2010

MULLIVANNIGA MINEVIKKU jutustab loo sõpradest, kes on oma täiskasvanuelust tõsiselt tüdinenud - Adami (John Cusack) jättis kallim maha; Lou (Rob Corddry) on peolõvi, kes ei leia kunagi ühtki pidu; Nicki (Craig Robinson) naine on tõeline kontrollifriik ja videomängusõltlane Jacob (Clark Duke) ei lahku kunagi oma keldrist. Hullumeelse joomatuuri järel suusakuurorti mullivannis ärkavad mehed pohmas peaga hoopiski aastas 1986. Käes on võimalus minevikule ära teha ja tulevikku muuta - kes leiab uue eluarmastuse, kes õpib naisele vastu astuma, kes leiab oma mojo ja kes teeb kõik, et endiselt olemas olla!

Režissöör: Steve Pink. Stsenaarium: Josh Heald, Sean Anders, John Morris

Osades: John Cusack („2012“, „1408“ „TOP 5 eluedetabelid“), Rob Corddry („Abielu Vegase moodi“, „Mesinädalad kahe naisega“), Craig Robinson (telesari „Kontor“, „Ananassiekspress“, „Unusta Sarah Marshall“), Clark Duke („Seksiralli“, telesari „Greek“), Chevy Chase ( „Pöörane Euroopa puhkus“, telesari „Community“), Crispin Glover („Tagasi tulevikku“, „Charlie inglid: täie rauaga“), Lizzy Caplan („Õelad tüdrukud“, telesari “True Blood”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Steve Pink
Osatäitjad: John Cusack, Clark Duke, Craig Robinson, Rob Corddry, Sebastian Stan, Lyndsy Fonseca, Crispin Glover, Chevy Chase, Charlie McDermott, Collette Wolfe, Lizzy Caplan


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.