Karvapallide kättemaks

Karvapallide kättemaks

Furry Vengeance

1h 32min  |  Kogupere  |  Kinodes alates: 30.06.2010

„Karvapallide kättemaks“ on lustakas koguperekomöödia noorest ja ambitsioonikast kinnisvaraarendajast Dan Sandersist, kelle järjekordne arendusprojekt tikub vägisi puutumata looduse keskele, ning pundist vihaseks aetud loomadest, kellele selline asi pole kaugeltki meeltmööda. Bandet juhtiva nutika pesukaru käpa all teevad loomad arendajale üsna pea selgeks, mida see kõik loodusele kaasa toob.

Hullnaljakas, ent ülla sõnumiga perekomöödias peab ahne kinnisvaraärikas kallist hinda tasuma. Emake loodus saadab kätte maksma kamba karvapalle!

Kolides perega Chicagost Oregoni metsade vahele, et väidetavalt ökosõbralikul ehitamisel silma peal hoida, on Dan Sandersi (Brendan Fraser) arvates tema suurimaks probleemiks see, kuidas aidata looduspelglikul pojal kohanemisraskustest üle saada. Või mismoodi olla nõudlikule bossile meele järele. Dani töö loomade elupaiga hävitamisel teeb temast hoobilt loomakeste märklaua ning peagi ta taipab, kui tülikad võivad olla mõned iseäranis krapsakad metsaelanikud!

Nutikad olevused kimbutavad Dani päeval ja ööl, keeravad untsu tema töö, meelerahu ja isegi garderoobi. Peagi saab Dan aru, et tema täiuslik elu on põhjalikult nässus. Loomulikult ei usu keegi tema juttu ning tal ei õnnestu kuidagi loomade ründetiimi kinni võtta, eemale peletada või veel vähem - pildile püüda. Abikaasa (Brooke Shields) ja poeg ähvardavad lahkumisega, tema projekt on läbi kukkumas ja verivaen kasvab lausa liikidevaheliseks sõjaks. Ent kui lahingut peavad loodus ja inimene, jääb kaotajaks kindlalt viimane. Mõistmata, et roheline pole üksnes krabisevate rahatähtede värv, sõidetakse inimloomast lihtsalt üle!

Osades: Brendan Fraser, Brooke Shields.

Režissöör: Roger Kumble. Stsenaarium: Michael Carnes ja Josh Gilbert


Levitaja: ACME FILM OÜ
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.