Killerid

Killerid

Killers

1h 40min  |  Komöödia, Märul, Põnevik  |  Kinodes alates: 18.06.2010

Spencer Aimes (Ashton Kutcher) on täiesti tavaline valitsuse superpalgamõrvar, kelle elu keerleb Euroopa eksootiliste klubide, maitselagedate sportautode ja veelgi maitsetumate naiste ümber. Kohates Jen Kornfeldti (Katherine Heigl), kaunist ja valusast lahkuminekust toibuvat arvutispetsi, on Spencer leidnud tõelise armastuse ning vahetab rahvusvahelise karjääri suurima heameelega koduse õndsuse vastu.

Kolm aastat hiljem naudivad Spencer ja Jen endiselt oma täiuslikku abielu, seda kuni Spenceri 30. sünnipäeva hommikuni, mil noored saavad teada, et Spenceri eest on välja pandud tõeliselt kopsakas pearaha. Mis veelgi hullem, palgamõrvarid on õnnelikku paarikest jälitanud aastaid ning võivad olla kes tahes: sõbrad, naabrid, müüja toidupoes, isegi üle tänava liipav vanamees.

Spencerit ja Jeni ootab pöörane põgenemine. Nende paradiisisarnane äärelinnaelu muutub tõeliseks paranoiaks. Kes on mõrtsukas ja miks Spencer sihikule võeti, see tuleb alles välja selgitada, lisaks päästa abielu, sehkendada tüütute sugulaste ja naabritega ning... lihtsalt ellu jääda.

KILLERID on ettearvamatu ja vaimukas seikluskomöödia armastusest, abielust ja vihisevatest kuulidest.

Lavastaja Robert Luketic („21“, „Inetu tõde“). Stsenaarium Melissa Stack.

Osades Katherine Heigl („Inetu tõde“, „Pulmasõltlane“, „Grey anatoomia") ja Ashton Kutcher („L.A. gigolo“, „Abielu Vegase moodi“, „Kuumad seitsmekümnendad“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Robert Luketic
Osatäitjad: Katherine Heigl, Ashton Kutcher
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid