Seks ja linn 2

Seks ja linn 2

Sex and the City 2

2h 26min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 11.06.2010

Lust, mood ja sõprus: „Seks ja linn 2“ toob tagasi kõik selle, mille poolest kultusseriaal endiselt kuulus on. Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) on tagasi, et astuda vastu uutele väljakutsetele, mida meeste ja naiste omavahelised suhted pidevalt esitavad.

Mis juhtub pärast seda, kui öeldakse altari ees „jah“? Elu pakub kõike seda, mida need neli naist eales tahta oskasid, aga saatusel on alati varuks mõni üllatus. Käesoleval juhul on selleks glamuurne, päikeseküllane seiklus, mis viib sõbrannad eemale New Yorgist, ühte kõige luksuslikumasse, eksootilisemasse ja elavamasse paika maamuna peal, kus pidu ei lõpe iial ning midagi müstilist ootab iga nurga taga. Selline põgenemine reaalsuse eest tuleb nelja parima sõbra jaoks just õigel hetkel, kui nad katsuvad jõudu erinevate rollidega nagu ema, abikaasa ja palju muudki.

2008. aasta ülemaailmse kassahiti järg ”Seks ja linn 2” on teravmeelne ja teravkeelne romantiline komöödia, mille aluseks samanimeline menuseriaal. Peaosades endiselt Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ja Cynthia Nixon. Lisaks neile teevad kaasa John Corbett, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson ja Mario Cantone. Lavastaja ja stsenarist on Michael Patrick King, üks menuseriaali loojatest.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Michael Patrick King
Osatäitjad: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Penélope Cruz
Links: Ametlik kodulehekülg