Harry Potter ja surma vägised. Osa 2

Harry Potter ja surma vägised. Osa 2

Harry Potter and the Deathly Hallows. Part 2

2h 10min  |  Draama, Märul, Seiklus, Fantaasia, Kogupere, Müsteerium  |  Kinodes alates: 15.07.2011

“Harry Potter ja surma vägised - Osa 2” on viimane seiklus J.K. Rowlingi raamatute põhjal valminud ülimenukast Harry Potteri filmide sarjast.

Eepilises finaalis paisub võluritemaailma hea ja kurja vaheline võitlus täiemõõduliseks sõjaks. Kunagi pole olnud kaalul nii palju ning mitte keegi ei ole väljaspool hädaohtu. Just Harry Potter on see, kes võib olla sunnitud tooma kõige suurema ohvri, kui läheneb tema viimane kokkupõrge lord Voldemortiga.

Kõik lõpeb siin.

Filmiajaloo ühe edukama saaga viimases peatükis mängivad peaosi Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson Harry Potteri, Ron Weasley ja Hermione Grangerina. Lisaks neile teevad filmis kaasa Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Ciarán Hinds, John Hurt, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Gary Oldman, Alan Rickman, Maggie Smith, David Thewlis, Emma Thompson, Julie Walters ja Bonnie Wright.

Filmi lavastas David Yates, kelle käe all valmisid ka kassatükid “Harry Potter ja fööniksi ordu”, “Harry Potter ja segavereline prints” ning “Harry Potter ja surma vägised - Osa 1”.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: David Yates
Osatäitjad: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Matthew Lewis, Tom Felton, Michael Gambon, Evanna Lynch, Warwick Davis, Ralph Ineson
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.