Hommikune sära

Hommikune sära

Morning Glory

1h 47min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 11.03.2011

Töönarkomaanist teleprodutsent Becky Fuller (Rachel McAdams) vallandatakse ootamatult New Jersey kohaliku uudisteprogrammi ülevaataja kohalt ning ta karjäär tundub olevat sama trööstitu kui tema armuelu. Pärast tulutuid otsinguid lepib ta viimaks üleriigilises arvestuses edutuima hommikuprogrammiga ”Koidukiir”.

Energiline Becky otsustab saate mudast välja kiskuda ning arvab, et selleks tuleb saatejuhiks tuua legendaarne uudisteankur Mike Pomeroy (Harrison Ford). Kahjuks ei taha Pomeroy kuuldagi sellistest hommikutelevisiooni kohustuslikest teemadest nagu kõmu, ilm, mood ja käsitöö. Rääkimata koostööst kaassaatejuhi Colleen Peckiga (Diane Keaton). Colleen on endine iluduskuninganna ja kauaaegne hommikutelevisiooni staar, kes kajastab hommikusi ”uudiseid” suurima heameelega.

Need kaks põrkuvad algselt kulisside taga, seejärel ka otse-eetris, Beckyl tekib kuum suhe samas majas töötava Adam Bennettiga (Patrick Wilson), reitingud on endiselt madalal. Nii peabki tüdruk võitlema, et päästa suhe, oma maine, töökoht ja ka saade.

“Hommikune sära” on vaimukas romantiline komöödia hommikutelevisiooni naljakast ja probleemiderikkast maailmast. Lavastaja on Roger Michell (”Notting Hill”), stsenaariumi kirjutas Aline Brosh McKenna (”Saatan kannab Pradat”), tootjaks on J.J. Abrams (“Felicity”, “Alias”, ”Lost”, “Fringe”). Osades Rachel McAdams (”Sherlock Holmes”, ”Pulmakütid”), Harrison Ford (”Indiana Jones ja viimane ristiretk”), Diane Keaton (”Parem hilja kui mitte kunagi”), Patrick Wilson (”Watchmen”), Jeff Goldblum (”Titetegu”) jt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Roger Michell
Osatäitjad: Rachel McAdams, Noah Bean, Harrison Ford, Diane Keaton, Jack Davidson, Patrick Wilson, Vanessa Aspillaga, Jeff Goldblum, John Pankow, Linda Powell, Mike Hydeck, Mario Frieson, Kevin Herbst
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.