Rango

Rango

1h 47min  |  Komöödia, Märul, Seiklus, Animatsioon, Kogupere, Vestern  |  Kinodes alates: 04.03.2011

Kameeleon nimega Rango, kes unistab elust vesternikangelasena, satub pärast autoavariid Pori-nimelisse väikelinna, mida kimbutavad bandiidid. Nüüd peab ta end kokku võttes saama reaalses elus just selliseks tegelaseks, kes ta on alati oma unistustes olnud.

"Rango" on üks omanäolise huumorimeelega animakomöödia, mille lavastajaks Gore Verbinski ("Kariibi mere piraadid") ning mille tegelased hakkavad rääkima ka sulaselges eesti keeles. Dublaazhi lavastajaks on Peeter Urbla. Eestikeelses versioonis annavad tegelaskujudele oma hääled teiste seas Märt Avandi (Rango), Elina Pähklimägi, Mati Palm, Egon Nuter, Indrek Ojari, Tõnu Aav, Aleksander Eelmaa, Andrus Vaarik, Tõnu Oja, Raivo E. Tamm, Väino Aren, Andres Ots, Mart Toome, Tarmo Männard, Raimo Pass, Taavi Teplenkov, Guido Kangur, Marilyn Jurman, Jaan Rekkor ja paljud teised. Dublaazhirezhii Peeter Urbla, laulude rezhii Jakko Maltis, tõlge Mihkel Mõisnik, dublaazhi toimetaja ja produtsent Tiina Andreas, eestikeelne versioon valmis stuudios FILM AUDIO.

Originaalversioonis astuvad üles Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Bill Nighy, Stephen Root, Ray Winstone, Harry Dean Stanton, Alfred Molina jt.

Filmi on võimalik erinevates kinodes vaadata erinevates keeleversioonides. Lisaks eestikeelsele versioonile võib valitud kinode kavadest leida lisaks ka venekeelset ning ingliskeelset versiooni.

Tähelepanu! Ingliskeelne versioon on ilma subtiitriteta!

P.S. Filmis võib esineda stseene, mis võivad olla väiksematele lastele veidi hirmutavad.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Gore Verbinski, James Ward Byrkit
Osatäitjad: Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Ned Beatty, Alfred Molina, Bill Nighy, Stephen Root, Harry Dean Stanton, Timothy Olyphant, Ray Winstone
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid