Megameel

Megameel

Megamind

1h 36min  |  Komöödia, Märul, Ulmefilm, Animatsioon, Kogupere  |  Kinodes alates: 17.12.2010

"Shreki", "Madagaskari" ja "Kung Fu panda" loonud stuudiolt tuleb vaatajate ette uus lustiline 3D animaseiklus tervele perele.

Megameel on geniaalseim kurikael, keda maailm eales näinud. Ja kõige edutum. Juba aastaid on ta püüdnud Metro Cityt igal võimalikul viisil vallutada. Iga katse on olnud kolossaalne läbikukkumine tänu keepi rüütatud superkangelasele Metromehele, võitmatule sangarile kuni päevani, mil Megameel ta järjekordset kurja plaani ellu viies Metromehe kogemata tapab. Ühtäkki pole Megemeelel enam mingit eesmärki. Ta on superpahalane ilma superkangelaseta. Megameel mõistab, et elueesmärgi saavutamine on halvim, mis temaga iial juhtunud. Ta otsustab, et ainus tee tupikust välja on luua uus superrivaal nimega Titaan, kes on suurem, parem ja tugevam kui Metromees iial oli. Titaan leiab aga varsti, et pahalane olla on hoopis lõbusam kui kangelane. Ent tema eesmärk ei ole enam maailma valitseda, vaid see hävitada. Nüüd peab Megameel otsustama: kas suudab ta purustada enda loodud põrguliku olendi? Kas maailma kõige targem mees suudab kordki õige otsuse langetada? Kas kuri geenius suudab saada heaks kangelaseks omaenda loos?

Oma hääle andsid eestikeelses versioonis tegelastele Taavi Teplenkov, Tiit Sukk, Merle Palmiste, Margus Tabor, Kait Kall, Jaan Rekkor, Kristjan Sarv, Egon Nuter, Mirtel Pohla jt. Dublaazh valmis Peeter Urbla käe all stuudios Film Audio, tõlkijaks Mihkel Mõisnik, toimetajaks ja dublaazhi produtsendiks Tiina Andreas.

Film linastub ka valitud kinode 2D-ekraanidel.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Tom McGrath, Douglas Carrigan
Osatäitjad: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill, David Cross, Justin Theroux, Ben Stiller, Jessica Schulte, Tom McGrath, Emily Nordwind
Links: Official Site


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.