Shrek nüüd ja igavesti

Shrek nüüd ja igavesti

Shrek Forever After

1h 33min  |  Komöödia, Seiklus, Animatsioon, Fantaasia, Kogupere  |  Kinodes alates: 04.06.2010

Kui oled alistanud kurja lohe, vabastanud kauni printsessi ja päästnud oma äia-ämma kuningriigi, siis mida üks sookoll peaks edasi tegema? Shrekist on saanud talle endalegi ootamatult kodustatud pereisa. Selle asemel, et hirmutada külarahvast nagu ennevanasti, jagab ta nüüd hangudele autogramme. Ja mis on saanud Shreki metsikust möirgest? Unistades päevadest, mil ta tundis end “tõelise sookollina”, kirjutab Shrek alla lepingule Ruuben Tirtsuga. Korraga leiab ta end mingis pea peale pööratud maailmas, kus sookollidele peetakse jahti, Ruuben Tirts on kuningas ning Shrek ja Fiona pole kunagi kohtunudki. Nüüd peab Shrek ise enda suure eksisammu heastama, sest vaid nii on tal lootust päästa oma sõbrad, muuta maailm endiseks ning võita tagasi oma tõeline armastus.

“Shrek nüüd ja igavesti” on aastal 2001 alanud saaga viimane peatükk, mida valitud kinodes saab näha ka 3D-ekraanidel. Filmi lavastajaks on Mike Mitchell (“Superkangelaste kool”). Eestikeelses versioonis annavad selgi korral peategelastele oma hääle Peeter Tammearu, Harriet Toompere, Tiit Sukk ja Mait Malmsten. Eestikeelne versioon valmis helistuudios Film Audio.

Valitud kinode ekraanidele ilmub film muinasjutulises 3D-formaadis. Eesti kinodes on seda filmi võimalik näha eesti, vene või siis inglise keeles*.

*-TÄHELEPANU! Ingliskeelne versioon linastub Coca-Cola Plazas kõrvu eesti- ja venekeelse versiooniga 3D-formaadis ja ilma eesti- ja venekeelsete subtiitriteta!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Mike Mitchell
Osatäitjad: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.